Windows Server

Windows Server

Spoločnosť Microsoft vyvíja svoju rodinu produktov Windows Server na viacerých frontoch, pričom verzie pre počítače a servery sú používateľom k dispozícii súbežne. Na prvý pohľad sa môžu zdať oba systémy podobné, ale je tu jeden hlavný rozdiel. Zatiaľ čo verzia pre počítače je určená na každodenné používanie, verzia pre servery musí nepretržite obsluhovať mnoho počítačov, súborov a služieb.

Spoločnosť VR Soft je distribútorom digitálnych produktových kľúčov. Kedykoľvek počas dňa, do desiatich minút od zakúpenia, vám bude na e-mailovú adresu zaslaný aktivačný kľúč vo forme kódu, ktorý môžete použiť vložením do nainštalovaného serverového programu. Prezrite si našu ponuku a vyberte si ten najlepší pre vašu firmu!

Aké programy pre Windows Server ešte ponúkame?

V tejto kategórii nájdete nami distribuované Windows servery. Distribuujeme aj produktové kľúče pre kancelársky softvér, operačné systémy a antivírusový softvér. Ak vám môžeme pomôcť s niektorým z týchto produktov, navštívte našu stránku.

Windows Server Standard ponúka komplexnú serverovú platformu, ktorá sa ľahko inštaluje, spravuje a používa a je ideálna pre podniky. Ponúka inteligentné zdieľanie súborov a tlače, bezpečné pripojenie na internet, centralizované nasadenie aplikácií a celý rad webových riešení, ktoré vám pomôžu spojiť sa s kolegami, partnermi a zákazníkmi. Je vybavený viacvrstvovým bezpečnostným systémom, ktorý zisťuje a blokuje útoky. Nástroj Device Guard je určený na ochranu cloudu a filtruje podozrivú aktivitu. Operačný systém sa prispôsobí vašim potrebám a zároveň zníži náklady vďaka väčšiemu počtu výpočtových, úložných a sieťových funkcií.

Windows Server Essential je základná verzia, ktorá zvládne pracovné zaťaženie až 50 počítačov pre 25 používateľov. Môže využívať výhody lokálneho pracovného prostredia a online cloudu a je cenovo dostupnejší ako iné serverové operačné systémy.

Windows Server Datacenter je špičkou vo svojej triede. Má rovnaké funkcie ako verzia Standard, ale kladie väčší dôraz na bezpečnosť a hybridné riešenia: virtuálny server môžete používať súčasne s miestnym serverom.

Nájdete tu aj rôzne doplnkové programy. Patrí medzi ne licencia RDS Device CAL, ktorá pomáha správcom so vzdialeným prístupom, a licencia RDS User CAL, ktorá umožňuje používateľom prihlásiť sa do svojej pracovnej stanice odkiaľkoľvek, keď sú v prostredí internetu.

Ako nájdete tú správnu pre seba?

Pred tým, ako sa pustíte do prehliadania programov, je vhodné vopred posúdiť, aké podmienky musí systém spĺňať. Tu sa zamýšľame nad tým, koľko strojov musíte obsluhovať, či u vás pracuje IT špecialista, ktorý by chcel nastavenia vykonať z jedného miesta, alebo či sú vo firme dáta, ktoré vyžadujú šifrovanie. Výber závisí od toho všetkého. Po zhromaždení predbežných informácií odporúčame použiť funkciu filtrovania, kde si môžete nastaviť kritériá vyhľadávania. 

Filtrované produkty môžete zoradiť niekoľkými spôsobmi: od najlacnejších po najdrahšie, v abecednom poradí podľa názvu alebo podľa dátumu odoslania. Ktorékoľvek z nich sa vám páči, môžete si ich uložiť ako obľúbené alebo ich porovnať.

Ak si neviete vybrať, pozrite si naše TOP produkty zoradené podľa obľúbenosti u zákazníkov. Môžete si tiež pozrieť nášho sprievodcu produktmi, v ktorom sme vybrali niektoré z najlepších produktov všetkých značiek, ktoré máme na sklade.